Sustav dojavljivanja

Sustav dojavljivanja

S našim Code of Compliance obvezujemo se integriranom ponašanju u međusobnim odnosima kao i u odnosima s načim kupcima, dobavljačima i ostalim poslovnim partnerima. Istraživanja pokazuju da upozorenja od trećih osoba često dovode do razjašnjenja gospodarskih kriminalnih radnji. Zbog toga smo postavili sustav koji omogućuje da nam osim zaposlenika naše grupe i treće osobe mogu prijaviti postojanost kriminalnih radnji i ostalih ozbiljnih Compliance povreda. Ovdje je riječ o online BKMS sustavu (Business Keeper Monitoring System).

Želite li nas upozoriti preko ovog sustava, možete to učiniti javno ili anonimno. Kako smo mi pobornici otvorene komunikacije, željeli bi Vas ohrabriti da nam kod mogućeg upozorenja navedete i Vaše ime i prezime. Vaše podatke ćemo u svakom slučaju tretirati kao strogo povjerljive i pri tome uzeti u obzir zaštitne interese svih uključenih strana.

Molimo Vas da u BKMS sustavu otvorite poštanski pretinac kako bi Vas mogli kontaktirati. To nam je važno zbog mogućih dodatnih pitanja ili ako Vašu obavijest želite kasnije nadopuniti s dodatnim informacijama. Ako želite, komunikacija preko poštanskog sandučića može također biti anonimna.

Svrha ovog sustava je da isključivo upozorava na moguće gospodarske kriminalne radnje ili na definirane ozbiljne Compliance povrede u našoj grupi. Zloupotreba u druge svrhe može biti element za kazneno djelo.

Ovdje nas možete upozoriti >>

Hvala Vam na podršci!

RECA Newsletter

Zanimaju Vas naši novi proizvodi i aktualne akcije? Onda je naš Newsletter točno ono što tražite.

Prijava na Newsletter

Kontakt

Slobodno nas uvijek kontaktirate ako imate bilo kakvo pitanje ili ako tražite odgovaraćuju kontakt osobu.

Kontaktni obrazac

Posjetite nas i ovdje...

Osim putem naših RECA stranica, možete nam pristupiti i preko drugih tematskih specifičnih medijskih kanala.