Automotive (NORMFEST)

Automotive (NORMFEST)

Business Unit Automotive sastoji se od dijelova poduzeća Reca grupe koji se brinu o klijentima koji se bave održavanjem osobnih i teretnih vozila.

NORMFEST – inovativnost s tradicijom

Od 2007. godine plasiraju se proizvodi marke Normfest po hrvatskom tržištu preko poduzeća Reca d.o.o. Kao jedan od vodećih poslužitelja automobilskih servisa uspješno služimo europskoj automobilskoj industriji. Preko 60 godina opskrbljujemo servise teretnih vozla proizvodima koje svakodnevno trebuju. Naši kupci su sva poduzeća koja se bave popravcima, održavanjem i njegom vozila.

Asortiman od A do Z

Naš asortiman obuhvaća oko 19.000 kemijskih i drugih tehnički visokokvalitetnih proizvoda za popravak motornih vozila. Proizvodi za područja autolimarije, potrošnog materijala, opreme radionica kao i alati mogu se naručiti preko naših stručnih prodajnih savjetnika koji će Vas rado posjetiti, a naručena roba stići će Vam na željenu adresu.

Širenje preko granice

Tvrtka Normfest osnovana je 1948. godine te se tijekom godina iz malog lokalnog  poduzeća razvila u pokretačku respektabilnu internacionalnu tvrtku koja unutar Reca grupacije opskrbljuje kupce internacionalnih poslovnih jedinica proizvodima za popravke, održavanje i njegu motornih vozila.  Njemačka, Češka, Slovačka, Hrvatska, Autrija, Velika Britanija, Španjolska, Italija, Bosna i Hercegovina čine 11 zemalja koje se opskrbljuju iz centrale u Velbertu (Njemačka) visokokvalitetnim proizvodima.

RECA Newsletter

Zanimaju Vas naši novi proizvodi i aktualne akcije? Onda je naš Newsletter točno ono što tražite.

Prijava na Newsletter

Kontakt

Slobodno nas uvijek kontaktirate ako imate bilo kakvo pitanje ili ako tražite odgovaraćuju kontakt osobu.

Kontaktni obrazac

Posjetite nas i ovdje...

Osim putem naših RECA stranica, možete nam pristupiti i preko drugih tematskih specifičnih medijskih kanala.