Logistika

Spretni i brzi u dostavi - logistika

Surađujući s RECA-om oslobađate se briga o mnogim stvarma. Mi preuzimamo na sebe dostavu robe na bilo koje mjesto u Republici Hrvatskoj prema Vašoj želji bez Vašeg dodatnog angažmana.

Ostati uvijek u pokretu

Logistika je za nas više nego samo premještanje robe od točke A do točke B. Pod logistikom podrazumijevamo fleksibilne koncepte koji se prilagođavaju Vašim potrebama. Jednostavno i logično. Što se krije iza toga? Perfektan zajednički rad motiviranih zaposlenika i visokomodernog skladišta i tehnologije kao i mnoge kreativne glave koje se ne umaraju od toga da još uvijek nešto na bolje izmjene i poboljšaju.

Koncepti logistike po mjeri

Intralogistiku ne izmišljamo svaki tjedan, nego kombiniramo dokazane elemente naših modularnih procesa te ih po potrebi i proširujemo.

Mogućnost isporuka

Mi Vam isporučujemo robu brzo i odgovorno.
Vaša narudžba se odmah obrađuje - svejedno da li je naručujete putem telefona, faxa, e-maila ili direktno od prodajnog predstavnika. Dostava i vrijeme dostave optimizirani su prema Vašim potrebama kako bi mogli završiti Vaš proizvodni proces ne opterećujući Vaše skladište.

Visoki stupanj servisa

… Daje vam sigurnost da će Vaša narudžba pravovremeno biti isporučena. Najkraći protok vremena usklađen s Vašim željenim terminom isporuke omogućuju automatizirana, dinamična, ali ipak ljudski kontrolirana organizacija svih dijelova logistike. Stoga je i dostava robe iz skladišta u Welsu do bilo kojeg mjesta u Republici Hrvatskoj izvanredno kratka.

Suvremene tehnologije

Pored trenutno najmodernijeg sustava skladištenja i transportnog sustava visokih performansi tu je i program za upravljanje skladištima koji stalno analizira tok robe te na osnovu novih parametara optimira situaciju skladišta.

Logističke brojke

Dnevno se obradi oko 2800 naloga sa oko 16000 pozicija. Isporučuje se oko 2800 paketa te se oko 360 paleta predaje špedicijama. To čini prosječno 82 tone robe koja napusti naše centralno skladište te dnevno krene na put našim kupcima kako u Europi tako i prema Hrvatskoj.

RECA Newsletter

Zanimaju Vas naši novi proizvodi i aktualne akcije? Onda je naš Newsletter točno ono što tražite.

Prijava na Newsletter

Kontakt

Slobodno nas uvijek kontaktirate ako imate bilo kakvo pitanje ili ako tražite odgovaraćuju kontakt osobu.

Kontaktni obrazac

Posjetite nas i ovdje...

Osim putem naših RECA stranica, možete nam pristupiti i preko drugih tematskih specifičnih medijskih kanala.