Činjenice i brojke

Brojevi i činjenice

Matična tvrtka Kellner & Kunz AG osnovana je 1922. u Beču. Danas je glavno sjedište tvrtke u gradu Welsu, u pokrajini Gornja Austrija.

U 2018. tvrtka Kellner & Kunz AG je sa svojim tvrtkama kćerima imala promet od 273,0 milijuna €. U Austriji i u našim tvrtkama kćerima u istočnoj Europi zaposleno je trenutno oko 1300 osoba.

Kellner & Kunz AG jedna je od dviju glavnih tvrtki RECA grupacije koju čini 28 tvrtki u 20 zemalja Europe. RECA grupacija koncentrirana je na tržišta industrije i obrtništva te nudi kompetentan proizvodni i uslužni program. Isporuka robe svim kupcima u Austriji i istočnoj Europi odvija se direktno iz logističke centrale u Welsu.

Kellner & Kunz AG osnovala je u Hrvatskoj u siječnju 1997. tvrtku kćerku RECA d.o.o čije je sjedište u Varaždinu. RECA d.o.o. trenutno ima 34 zaposlenih, od toga je 27 prodajnih predstavnika na terenu. Tvrtka RECA d.o.o. bavi se plasmanom spojne tehnike, profesionalnog alata kao i široke palete kemijskih proizvoda. Posebna pažnja poklanja se kvaliteti proizvoda te se pažljivo prate sve faze kretanja robe počevši od prijema robe, skladištenja robe te transporta do krajnjeg potrošača.

  RECA Newsletter

  Zanimaju Vas naši novi proizvodi i aktualne akcije? Onda je naš Newsletter točno ono što tražite.

  Prijava na Newsletter

  Kontakt

  Slobodno nas uvijek kontaktirate ako imate bilo kakvo pitanje ili ako tražite odgovaraćuju kontakt osobu.

  Kontaktni obrazac

  Posjetite nas i ovdje...

  Osim putem naših RECA stranica, možete nam pristupiti i preko drugih tematskih specifičnih medijskih kanala.